Багатоканальні телефони:

Технічна команда «ОблікСофт» розробила додаток для M.E.Doc – VersionViewer


b159081ecc264dae8f452f633e0246f5.jpg


   Програма або скоріше утиліта, від програміста Романа Макєєнка створена спеціально, щоб заощадити ваш час. Головна її перевага в тому, що ви відразу отримаєте версію, як "програмної" частини M.E.Doc (з зашифрованого конфігураційного файлу global.xml), так і версії бази даних ZVIT.FDB.

vv_main.png

На практиці досить часто трапляється, коли у клієнта, з різних технічних причин, на руках залишається лише копія всіх встановлених файлів M.E.Doc і бази даних, без резервних копій. І родзинкою програми VersionViewer є те, що з її допомогою ви заздалегідь будете знати, до якої саме версії M.E.Doc відносяться ці файли.

IMG_1514.PNG

ТЕХНІЧНІ ДЕТАЛІ ТА ОСОБЛИВОСТІ ЇХ РОБОТИ

 

Програма «VersionViewer» - написана мовою програмування C# і вимагає версію> = .NET Framework 4.5.2. Не потребує інсталяції (тобто портативна) і може працювати в будь-якому місці на комп'ютері.

При запуску, якщо каталог з програмою VersionViewer поміщений в кореневу папку MEDoc (див. Структуру файлів нижче на прикладі), буде зроблена автоматична спроба знаходження файлу ".. \ config \ global.xml" і якщо він буде знайдений, з'явиться повідомлення з питанням - отримати дані про версію MEDoc з цього файлу.

vv_001.png

Так само, якщо в кореневій папці MEDoc буде виявлений каталог .. \ db (за замовчуванням він відсутній) з існуючим в ньому файлом бази даних ZVIT.FDB, буде зроблена спроба підключення до неї і визначення її версії з висновком точно такого ж повідомлення, як у випадку з конфігураційних файлів global.xml. Тобто, можна заздалегідь перенести \ скопіювати файл бази даних ZVIT.FDB в цей, створений вручну, каталог .. \ db і при запуску, VersionViewer автоматично визначить версію бази даних.

Для визначення версії M.E.Doc, досить перенести мишкою (Drag and Drop) на основне вікно програми VersionViewer, як конфігураційний файл global.xml, так і файл бази даних ZVIT.FDB.

При необхідності, в програму VersionViewer вбудований текстовий редактор для перегляду \ редагування всього вмісту global.xml з подальшим його збереженням (як в зашифрованому форматі, так і в вихідному XML).

vv_002.png

 



Файли для скачування:  Завантажити

Back to the list